ُ
کلید مدیریت را وارد کنید. این کلید فقط در حافظه نگهداری میشود و با بارگذاری مجدد صفحه پاک میشود.
نسخهای که در حال حاضر در حافظه سرور قرار دارد.
نسخه جدید و فایل فشرده را آپلود کنید. هم فایلهای دیسک و هم حافظه بهروزرسانی میشوند.
نسخه و فایل فشرده از دیسک خوانده شده و در حافظه بارگذاری مجدد میشود.